A fotózásról

Pocakfotózás

Ma már divatossá vált a kismama fotózás. Kiemelten fontos életszakasz ez a kismamának ill. az egész családnak, hiszen új jövevény jön a világra.

A baba története már a pocakban elkezdődik.

A pocakfotózás az anyáról és a babáról szólnak. Megmutatjuk, hogy minden nőben ott rejtőzik a szépség. A kismamák arcán különösen látszik a boldogság, a meghitt pillanatok. Szépek, mert boldogok és őszinte szeretettel várják az új családtag érkezését. A fotózás a 9 hónap alatt bármikor megejthető, de a legideálisabb a 7-8. hónap. Ebben az időszakban, már láthatjuk a gömbölyödő pocakodat és talán még nem kimerítő a fotózás.

A fotózás 2-3 órát vesz igénybe. A kiválasztott képeket retusálom és teljes felbontásban megkapod Cd-n vagy Dvd-n. A legtöbb kismama még sosem állt kamerák előtt, nem tudja hogyan és mit kell tenni a fényképezés alatt! Én azért vagyok, hogy megkönnyítsem a dolgotokat. DE NEM KELL FÉLNI! Légy büszke Magadra, a pocaklakódra és élvezd a várandóság minden egyes percét. Hisz ez az az időszak amit, nem fordíthatsz vissza. Sok kismamánál a megváltozott külső szégyenlőssé, bátortalanná teszi. Segítek Neked feloldódni.

Szükség lesz egy alap sminkre. Ha gondolod intézem. A fotózás megoldható a pároddal, férjeddel vagy esetleg nagyobb gyermekeddel. Kellékeket biztosítok, de ha van kedvenc ruhád ill. a pocaklakónak már van kabalája, azt is hozd magaddal. Egyedi ötleteket szívesen fogadom.

Várok mindenkit szeretettel, aki szeretné megörökíteni ezt a más állapotot.

Addig is, nézz bele [tg_button href=”http://atefotostudiod.hu/category/fotos-munkaim-blog/pocakfotozas/” align=”center”]Pocakfotózás[/tg_button] galériámba, hogy ötletet meríthess az elkészült képekből!

 

Újszülött fotózás

Imádom…imádom…imádom..! Az újszülött fotózás a legnagyobb kihívás egy fotós életében. Hiszen nem a fotós, hanem a csöppség irányít bennünket. Hihetetlen odafigyelés és türelem szükséges. Az újszülött fotózást a 7-14 napos korban a legideálisabb elkészíteni, hiszen ekkor még nem reagál a külvilágra. Ha tele a bendő, akkor a fotózás teljes időtartama alatt alszik a baba.

Megfelelő hőmérsékletet biztosítunk (26°C), hogy a babát, ha kell öltözetni, vetkőztetni tudjuk. Azt mondják, minden újszülött egyoforma, de ez nem így van. Minden újszülött külön egyéniség, nem mindenkivel lehet minden beállítást elvégezni. Az újszülött fotózáson a legfontosabb a baba biztonsága, hiszen a kicsi csöppség még nemrég látta meg a napvilágot. Nagyon sok beállításnál egy valaki mindig a baba közelében van, ezzel a baba biztonságára törekszünk.

Mi szükséges a fotózáshoz? A tapasztalat az, hogy a stúdió kellékeit használjuk, de mindig elmondom, hogy ha van saját kabalája, kedvenc takarója, vagy tipegője, azt a kedvencet mindenképpen hozzátok el a fotózásra. A fotózás során nemcsak az újszülöttről készítünk képeket, hanem a családról is. Mibe öltözzünk a közös fotók elkészítéséhez? A színeket nem szoktam megszabni. A képeken akkor lesztek szépek, ha az öltözéketek összhangban van. Általában pamut kesztyűben dolgozom, hogy a baba az esetleges hidegebb érintéstől ne rémüljön meg. Csak azt a beállítást csináljuk meg, amit az újszülött enged. Semmit nem erőltetünk. Rengeteg kellékem és kiegészítőm van. Legtöbbször speciális babzsákon készülnek a felvételek, de előfordul, hogy a fotózásra gyártott, készített kosárkában, ládában ill. kiságyban fotózunk. A fotók természetes- és stúdióvilágításban is elkészülnek. Professzionálisan felszerelt stúdiómban akár szoptatni is lehet.

Amikorra Ti jöttök, mindent előkészítek, ami a fotózáshoz szükséges. A fotózás alatt elkészült nyers képeket e-mailben küldöm el, Ti válogathatjátok át őket, hogy miket szeretnétek. Minden kiválasztott kép retusálásra kerül. A retusált képeket DVD adathordozón adom át, nyers képek nem kerülnek a DVD-re.

Babafotózás

Feltöltés alatt…

Addig is, nézz bele [tg_button href=”http://atefotostudiod.hu/category/fotos-munkaim-blog/babafotozas/” align=”center”]Babafotózás[/tg_button] galériámba, hogy ötletet meríthess az elkészült képekből!

Családfotózás

Feltöltés alatt…

Addig is, nézz bele [tg_button href=”http://atefotostudiod.hu/category/fotos-munkaim-blog/csaladfotozas/” align=”center”]Családfotózás[/tg_button] galériámba, hogy ötletet meríthess az elkészült képekből!

Esküvői fotózás

Feltöltés alatt…

Addig is, nézz bele [tg_button href=”http://atefotostudiod.hu/category/fotos-munkaim-blog/eskuvo-fotozas/” align=”center”]Esküvői fotózás[/tg_button] galériámba, hogy ötletet meríthess az elkészült képekből!

Sportfotózás

Feltöltés alatt…

Addig is, nézz bele [tg_button href=”http://atefotostudiod.hu/category/fotos-munkaim-blog/sportfotozas/” align=”center”]Sportfotózás[/tg_button] galériámba, hogy ötletet meríthess az elkészült képekből!

Szülinap fotózás

Feltöltés alatt…

Addig is, nézz bele [tg_button href=”http://atefotostudiod.hu/category/fotos-munkaim-blog/szulinap-fotozas/” align=”center”]Szülinap fotózás[/tg_button] galériámba, hogy ötletet meríthess az elkészült képekből!

Egyéb fotózás

Feltöltés alatt…

Addig is, nézz bele [tg_button href=”http://atefotostudiod.hu/category/fotos-munkaim-blog/egyeb-fotozas/” align=”center”]Egyéb fotózás[/tg_button] galériámba, hogy ötletet meríthess az elkészült képekből!