Bemutatkozás

Tóth Erika

Örülök, hogy Rám találtál és a képeimen keresztül megmutathatom a látásmódomat, amivel elnyerhetem a tetszésedet. A fotózás nem más, mint a fény leképezése, az adott pillanat megörökítése. Számomra fontos, hogy a képeimmel, egyedi látásmódommal örömet szerezhetek anyukáknak, apukáknak, nagyszülőknek, családoknak.

A fényképezés közismert tevékenységnek számít, hiszen ritka az olyan háztartás, ahol ne létezne egy eszköz, amivel megörökítjük az adott pillanatot, az első mosolyt, a csodás tekintetet. Viszont a stúdiófotózás mégis más egy kicsit. Arra törekszem, hogy abban a picinyke időintervallumban, amit az emberek nálam töltenek, kihozzam azt a pluszt, amivel örömet okozok.

2004-ben kezdtem komolyabban foglalkozni a fotózással. Elvégeztem a Fotoart magazin természetfotós alapkurzusát, ezt követte a mesterkurzus. Részt vettem Norvégiában egy tíz napos workshopon, ahol megfigyeltük az állatok viselkedését. 2007-ben Franciaországban a gulipánok násztáncát örökíthettük meg. A vadvilág fotóklub alapító tagjaként, a Magyar Természettudományi Múzeumban egy nagyszabású fotókiállításon állítottunk ki.

2007-ben elvégeztem a stúdiófotózás alapjait és a mai napig folyamatosan workshopokon fejlesztem magam. Hogy hogyan is jött a stúdiófotózás? Mert akartam, nagyon-nagyon szerettem volna olyan dolgokkal foglalkozni, amivel alkothatok. A fotózás pedig ilyen…még akkor is, ha az emberek többsége nem így gondolja…Nézz be hozzám, ismerj meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − tizenhárom =